Kom igång med din egna
digitala vårdmottagning

 

 

Under hösten 2018 valde Västra Götalandsregionen genom en upphandling Visiba Care som leverantör för digitala vårdmöten. Nu har du som är privat vårdgivare inom Västra Götalandsregionen en unik möjlighet att lansera en egen digital vårdmottagning via VGR:s avtal med Visiba Care. Erbjudandet innebär en fantastisk chans för dig att hoppa på det digitala tåget, och eftersom avtal och priser redan är framförhandlade kan du snabbt och enkelt komma igång. 

Avtalet ger dig möjlighet att välja mellan 2 olika typer av erbjudanden: 

alt_1_mitt_vardmote_6-1
 alt_2_mitt_ugglan_3-2

 * Det tillkommer en kostnad för tillgång till VGR:s infrastruktur, suppport, underhåll och tjänsteubud i de fall ni inte redan brukar dessa. 

Vad är Visiba Care? 
Visiba Care gör det möjligt för etablerade vårdgivare att öppna en digital mottagning under eget varumärke och är idag Sveriges ledande plattform för digitala vårdbesök.  

Så fungerar Visiba Care 

 

Vill du höra mer om du kan komma igång med er digitala vårdmottagning är du varmt välkommen att kontakta oss på Visiba Care.

 sofia

 

Sofia Zetterling
Sales Executive
Tel: 0723-001266
sofia.zetterling@visibacare.com 


Om du har frågor gällande ramavtal eller vill komma i kontakt med ansvarig projektledare på VGR, kontaktar du Johan Olsson.

 johan_alt

 

Johan Olsson
VPL
Tel: 0735-088062
johan.f.olsson@vgregion.se Visiba Group AB
Adolf Edelsvärds Gata 11 Göteborg, 414 51
Phone: 0761993666